26
Views

John Deere 4520, joka valmistettiin vuosina 1969–1970, on yksi John Deeren tunnetuista traktorimalleista. Tämä malli on osa John Deeren uutta sukupolvea, ja se oli ensimmäisiä tehtaalla turboahdettuja traktoreita. Traktori valmistettiin Waterloon tehtaassa Iowassa, Yhdysvalloissa.

Tekniset Tiedot

John Deere 4520 on varustettu 6,6 litran 6-sylinterisellä dieselmoottorilla, joka tarjoaa tehoa sekä veto- että voimanottokykyä varten. Mallista riippuen traktorissa on joko 8-nopeuksinen osittain synkronoitu tai täysin voimansiirrollinen vaihteisto. Traktori tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, 111.21 hevosvoimaa vedossa ja 123.39 hevosvoimaa PTO:ssa testattuna. Traktorin polttoainesäiliön tilavuus on 50 gallonaa, ja hydraulijärjestelmän kapasiteetti vaihtelee 16 ja 18 gallonan välillä mallista riippuen​​​​​​.

Suorituskyky ja Käyttömukavuus

Traktori on suunniteltu tarjoamaan voimaa ja kestävyyttä vaativiin maataloustöihin. Varhaiset versiot kokivat ongelmia ilmansuodattimen ja polttoaineensuuttimien kanssa, mutta nämä ongelmat korjattiin myöhemmissä versioissa. John Deere 4520:ssä on myös monia mukavuusominaisuuksia, kuten tehostettu ohjaus, hydrauliset märkälevyjarrut ja avoin ohjaamo valinnaisella Roll-Gard ROPS:lla tai lämmitetyllä hytillä, joka tekevät pitkistä työpäivistä mukavampia.

Arvo ja Kestävyys

Alkuperäinen hinta vuonna 1972 oli 11 600 dollaria, mikä korostaa traktorin tarjoamaa arvoa ottaen huomioon sen suorituskyvyn ja kestävyyden. John Deere 4520 on todistanut olevansa luotettava työjuhta, joka palvelee käyttäjiään vuosikymmeniä.

John Deere 4520 yhdistää historiallisen merkityksen ja modernit ominaisuudet tavalla, joka tekee siitä edelleen arvostetun valinnan niin keräilijöille kuin aktiivikäyttäjillekin. Sen kyky suoriutua monenlaisista maataloustöistä tekee siitä monipuolisen työkalun nykyaikaiselle maatilalle.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *