8
Views

Valmet 7000 on varustettu tehokkaalla moottorilla, joka tuottaa 75 hevosvoiman tehoa, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon monenlaisiin maataloustöihin.

Moottorin nimellisteho saavutetaan 2100 kierroksella minuutissa, mikä takaa hyvän vääntömomentin koko kierrosalueella. Traktorin polttoainesäiliön tilavuus on 18,5 gallonaa (noin 70 litraa), mikä mahdollistaa pitkät työskentelyjaksot ilman tankkauksen tarvetta.

Voimansiirto ja Hydrauliikka

Voimansiirrossa Valmet 7000 hyödyntää 8 eteenpäin suuntautuvaa vaihdetta sekä 2 peruutusvaihdetta, jotka tarjoavat joustavuutta ja tarkkuutta erilaisissa maastoissa ja työtehtävissä. Hydrauliikkajärjestelmän pumpun virtaus on 7,9 gallonaa minuutissa (noin 30 litraa minuutissa), mikä varmistaa riittävän hydraulisen tehon lisälaitteiden käyttöön.

Mitat ja Kapasiteetti

Traktorin mitat ovat suunniteltu tasapainottamaan tehokkuus ja käytännöllisyys. Akseliväli on 87 tuumaa (noin 221 cm), ja traktorin kokonaispituus on 142,9 tuumaa (noin 363 cm), mikä tekee siitä ketterän käännöksissä samalla säilyttäen hyvän vakauden. Paino ja mitat on mitoitettu tukemaan monenlaisia työtehtäviä maataloudessa.

Valmet 7000 osoittautuu monipuoliseksi työkaluksi maatilan eri töissä, tarjoten luotettavuutta, tehokkuutta ja käyttömukavuutta. Sen tekniset eritelmät puhuvat puolestaan, ja suomalainen suunnittelu takaa koneen pitkäikäisyyden ja suorituskyvyn​​​​.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *