26
Views

Ursus 1224 on traktori, joka on suunniteltu vaativiin maataloustöihin, yhdistäen tehokkuuden ja kestävyyden. Vuosien 1985 ja 1995 välillä valmistettu Ursus 1224 on todistanut kykynsä monipuolisissa maatilan tehtävissä.

Moottori ja Suorituskyky

Ursus 1224:n sydämenä toimii turboahdettu kuusisylinterinen moottori, jonka tilavuus on 6.8 litraa ja teho 145 hevosvoimaa. Tämä tekee traktorista erittäin suorituskykyisen, tarjoten vahvan vetovoiman ja tehokkuuden maatalouden eri työvaiheissa.

Moottorin käyntinopeus on 1650 kierrosta minuutissa, ja se on varustettu öljykylpyilma-suodattimella, mikä takaa moottorin pitkän käyttöiän ja luotettavuuden.

Voimansiirto ja Ohjaus

Voimansiirrossa Ursus 1224 tarjoaa 16 eteenpäin suuntautuvaa vaihdetta ja 8 peruutusvaihdetta, mikä mahdollistaa tarkan ja joustavan hallinnan erilaisissa maastoissa ja työtehtävissä.

Hydrauliikassa Ursusomatic-järjestelmä tarjoaa jopa kuuteen venttiiliin saakka ulottuvan hallinnan, ja pumpun tuotto on 10.8 gpm, mikä varmistaa hyvän hydraulisen tehon työlaitteille. Traktorin ohjaus on hydraulista, ja vakiovarusteena on ilmastointi ja stereo, jotka takaavat mukavuuden pitkissäkin työpäivissä.

Mitat ja Kapasiteetti

Ursus 1224:n mitat tukevat sen monipuolisuutta maatilakäytössä. Traktorin paino on 4820 kg, ja sen akseliväli on 270 cm, mikä tarjoaa hyvän vakauden erilaisissa työolosuhteissa.

Polttoainesäiliön tilavuus on 34.4 gallonaa, mikä mahdollistaa pitkät työskentelyajat ilman jatkuvaa tankkaustarvetta. 3-pistekiinnityksen nostovoima 24 tuuman kohdalla on 12125.5 lb, mikä todistaa traktorin kyvyn käsitellä raskaitakin työlaitteita.

Ursus 1224 on siis erinomainen valinta maatilan monipuolisiin töihin, yhdistäen tehon, hallittavuuden ja käyttömukavuuden​​​​​​.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *