32
Views

Valmet 2005 on suomalaisen Valmetin valmistama riviviljelytraktori, jota tuotettiin vuosina 1986-1987. Traktori on tunnettu vahvasta rakenteestaan ja tehokkaasta moottoristaan, jotka tekevät siitä luotettavan valinnan monenlaiseen maataloustyöhön.

Tekniset Tiedot

Valmet 2005:n voimanlähteenä toimii dieselmoottori, jonka tilavuus on 5,5 litraa ja jossa on kuusi sylinteriä. Moottorin teho on 140 hevosvoimaa (104,4 kW) 2300 kierrosluvulla minuutissa, ja se tarjoaa vankan suorituskyvyn monipuolisiin töihin.

Traktorin polttoainesäiliön tilavuus on 210 litraa, mikä mahdollistaa pitkät työskentelyjaksot ilman tankkauksen tarvetta.

Mitat ja Paino

Valmet 2005:n paino on 6649 kilogrammaa, pituus 468 senttimetriä ja korkeus 302 senttimetriä. Sen akseliväli on 284 senttimetriä, mikä tarjoaa hyvän vakauden erilaisissa maastoissa. Traktorin eturenkaat ovat kokoa 16.9R28 ja takarenkaat 20.8R38, jotka takaavat hyvän pidon ja hallittavuuden.

Käyttö ja Suorituskyky

Traktori on varustettu 16 eteenpäin suuntautuvalla ja 4 taaksepäin suuntautuvalla vaihteella, joiden ansiosta se sopeutuu joustavasti erilaisiin maanmuokkaus- ja kuljetustehtäviin.

Nelivetoisen voimansiirron ja hydraulisen kytkimen ansiosta Valmet 2005 pystyy suoriutumaan vaativistakin tehtävistä. Traktorissa on lisäksi itsenäinen takapäätevoimanotto (PTO) ja kaksinopeuksinen voimansiirto, jotka tekevät siitä monipuolisen työkalun maatilalle.

Valmet 2005 on osoittautunut luotettavaksi ja kestäväksi traktoriksi, jonka suorituskyky ja monipuolisuus vastaavat modernin maatalouden vaatimuksiin. Sen tekniset ominaisuudet ja rakenteellinen lujuus tekevät siitä arvokkaan työvälineen monenlaiseen maataloustyöhön​​​​​​.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *