36
Views

Porsche Super, valmistettu vuosina 1957–1963 Saksassa, edustaa Porsche-traktoreiden huippua. Sen 3-sylinterinen, ilmajäähdytteinen 2466 cc dieselmoottori tuottaa 38 hv (28.3 kW) tehon, tarjoten vankkaa suorituskykyä maatalouden tarpeisiin.

Moottorin erityispiirteitä ovat sen suuri iskutilavuus ja korkea puristussuhde (19:1), jotka varmistavat moottorin tehokkaan ja taloudellisen toiminnan​​​​​​.

Käyttömukavuus ja hallittavuus

Porsche Superissa on mekaaninen ohjaus ja rumpujarrut, jotka yhdessä 4×2 2WD-alustan kanssa takaavat hyvän hallittavuuden ja käyttömukavuuden. Avoin ohjaamoasema ja erilaiset vaihteistovaihtoehdot, mukaan lukien 5-nopeuksinen ja 8-nopeuksinen vaihteisto, tekevät traktorista monipuolisen työkalun erilaisiin maataloustöihin.

Traktorin hydrauliikkajärjestelmä tarjoaa kaksi tai kolme venttiiliä sekä 13 gpm:n (49.2 lpm) pumpun virtauksen, mikä mahdollistaa erilaisten työvälineiden helpon ja tehokkaan käytön​​​​.

Mitat ja paino

Porsche Superin mitat osoittavat sen olevan suhteellisen kompakti, mutta silti tehokas traktori. Sen akseliväli on 60.6 tuumaa (153 cm), paino 4,839 lbs (2194 kg), ja se tarjoaa vankan pohjan monenlaisille maataloustöille. Traktorin kokonaispaino ja mittasuhteet varmistavat hyvän vakauden ja käsiteltävyyden eri olosuhteissa​​​​.

Porsche Super on historiallisesti merkittävä traktori, joka yhdistää Porschen innovatiivisen insinööritaidon maatalouden tarpeisiin. Sen tekniset eritelmät ja suorituskyky tekevät siitä edelleen arvostetun valinnan keräilijöille ja maatalouden harrastajille ympäri maailmaa.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *