40
Views

O&K RH 4 ja sen variantti RH 4 CS ovat vaikuttavia maanrakennuskoneita, jotka tarjoavat luotettavuutta ja tehokkuutta haastaviinkin projekteihin. Valmistettu vuosina 1988-1992 (RH 4 CS) ja 1998-1999 (RH 4), nämä kaivinkoneet yhdistävät saksalaisen insinööritaidon ja kestävyyden, tarjoten käyttäjilleen vankan suorituskyvyn.

Tekniset eritelmät

RH 4 CS -malli, joka on varustettu Deutz F4L912 -moottorilla, tuottaa 49 kW:n tehon ja painaa 13 tonnia, tarjoten 0,5 m³ kauhan kapasiteetin ja 600 mm raideleveyden.

RH 4 -malli puolestaan, jossa on Deutz BF4M1012 -moottori, tuottaa hieman enemmän tehoa, 58 kW, ja painaa 14,1 tonnia samalla kauhakapasiteetilla ja raideleveydellä. Molemmat mallit on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin maanrakennustarpeisiin, olipa kyseessä sitten kaivaminen, lastaaminen tai materiaalin käsittely.

Käyttöominaisuudet

Näiden kaivinkoneiden suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjän mukavuus ja tehokkuus, sisältäen ilmastointijärjestelmän, nopean liitinjärjestelmän sekä mahdollisuuden asentaa dieselhiukkassuodatin.

Lisäksi koneiden rakenne mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden työalueelle, mikä parantaa turvallisuutta ja tarkkuutta työskentelyssä.

Yhteenveto

O&K RH 4 ja RH 4 CS ovat erinomaisia valintoja maanrakennusalan ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja monipuolista kalustoa. Niiden tekniset eritelmät ja käyttöominaisuudet tekevät niistä sopivia monenlaisiin projekteihin, tarjoten samalla käyttäjilleen mukavuutta ja turvallisuutta​​​​​​.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *