39
Views

Leyland 344 on klassinen maataloustraktori, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä monenlaisissa maatilan töissä. Sen valmistusajankohtaa ei ole tarkasti dokumentoitu, mutta se tunnetaan yhtenä Leylandin vakaimmista ja käytännöllisimmistä traktorimalleista.

Suorituskyky ja moottori

Traktorin sydämenä toimii BMC:n valmistama 3.4 litran dieselmoottori, joka tuottaa 55 hevosvoimaa. Moottorin rakenteelliset ominaisuudet, kuten 207,5 kuutiotuumainen tilavuus ja 16,8:1 puristussuhde, varmistavat vankan suorituskyvyn.

Traktorin nimellisteho on 59 hv moottoriteholla ja 43 hv vetoakselilta mitattuna, mikä tekee siitä kyvykkään työjuhdan monenlaisiin maatalouden tehtäviin​​​​.

Vaihteisto ja ohjaus

Leyland 344 on varustettu 10-vaihteisella vaihteistolla, jossa on 10 eteenpäin suuntautuvaa ja 2 taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta, tarjoten käyttäjälle monipuoliset vaihtoehdot eri nopeuksille. Traktori on kaksipyörävetoinen, ja sen ohjausjärjestelmänä toimii hydrostaattinen voimaohjaus, mikä tekee ohjaamisesta vaivatonta ja tarkkaa​​.

Mitat ja hydrauliikka

Traktorin akseliväli on 80 tuumaa (noin 203 cm), ja sen paino on 7012 paunaa (noin 3180 kg), mikä tekee siitä vakaa-alustaisen ja luotettavan monenlaisissa maastoissa.

Hydrauliikkajärjestelmänsä osalta Leyland 344 tarjoaa avoimen keskuksen järjestelmän, jossa on kaksi venttiiliä ja pumppuvirtaus on 8,2 gallonaa minuutissa (noin 31,0 litraa minuutissa), mikä mahdollistaa tehokkaan työskentelyn hydraulisten työvälineiden kanssa​​​​.

Yhteenveto

Leyland 344 yhdistää perinteisen traktorin luotettavuuden ja monipuolisuuden nykyaikaisiin ominaisuuksiin. Sen vankka rakenne, tehokas moottori ja joustava vaihteisto tekevät siitä ihanteellisen työkalun monenlaisiin maatilan töihin.

Traktorin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota käyttömukavuuteen ja toiminnallisuuteen, mikä tekee siitä arvostetun valinnan maatalouskoneiden joukossa.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *