34
Views

Massey Ferguson 35 on klassinen traktorimalli, jota valmistettiin vuosina 1955-1964 Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Se tunnetaan kestävyydestään ja monipuolisuudestaan maataloustöissä.

Tämä malli oli saatavilla sekä diesel- että bensiinimoottorilla, tarjoten käyttäjilleen vaihtoehtoja erilaisiin työtarpeisiin.

Moottori ja Suorituskyky

MF 35:ssä oli kaksi moottorivaihtoehtoa: Perkins 3.152 kolmisylinterinen, nestejäähdytteinen dieselmoottori ja Continental 2.2L nelisylinterinen bensiinimoottori.

Dieselmoottori tuotti 32.13 hevosvoimaa 2000 kierrosluvulla minuutissa, kun taas bensiinimoottori oli myöhempi lisäys malliin vuoden 1961 jälkeen. Nämä moottorit tekivät MF 35:stä luotettavan ja tehokkaan työkalun maatilan eri tehtäviin.

Vaihteisto ja Muut Ominaisuudet

Traktorissa oli kaksi vaihteistovaihtoehtoa: kuusinopeuksinen vaihteisto kuivalla levykytkimellä ja osittainen voimansiirto, jossa oli 12 eteenpäin ja 4 taaksepäin vaihdetta.

MF 35:ssä oli manuaaliohjaus, riippumattomat manuaaliset rumpujarrut ja avoin ohjaamo. Polttoainesäiliön tilavuus oli 52,6 litraa. Nämä ominaisuudet tekivät traktorista monipuolisen ja helppokäyttöisen.

Yhteenveto

Massey Ferguson 35 on edelleen suosittu klassinen traktori sen luotettavuuden ja kestävyyden vuoksi. Sen monipuoliset moottori- ja vaihteistovaihtoehdot sekä käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niin nykyisille maanviljelijöille kuin harrastajillekin, jotka arvostavat vanhempaa traktoritekniikkaa.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *