5
Views

John Deere 6320 on monipuolinen ja tehokas maataloustraktori, jota valmistettiin vuosina 2002-2007. Tämä malli tunnetaan kestävästä rakenteestaan ja luotettavasta suorituskyvystään, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisiin maataloustöihin.

Traktorin uutena hinta vuonna 2007 oli 40,500 dollaria, mikä heijastaa sen korkeaa laatutasoa ja monipuolisia ominaisuuksia.

Moottori ja Suorituskyky

Traktorissa on John Deere PowerTech 4045HL073 -moottori, joka on nelitahtinen, nestejäähdytteinen ja suoraruiskutteinen dieselmoottori. Moottorin tilavuus on 4,5 litraa, ja se tuottaa 100 hevosvoimaa (74,6 kW) 2300 kierrosluvulla minuutissa.

Traktorin huippuvääntö on 330,9 Nm 1500 rpm:n nopeudella. Näiden ominaisuuksien ansiosta traktori on tehokas ja kykenee suoriutumaan raskaista maataloustöistä vaivattomasti.

Tekniset Ominaisuudet

John Deere 6320 on saatavilla sekä kaksi- että nelivetoisena, ja siinä on hydrostaattinen voimansiirto. Traktorissa on useita vaihteistovaihtoehtoja, kuten täysin synkronoitu vaihteisto ja osittainen voimansiirto.

Traktorin maksiminopeus on 28,6 km/h, ja hydraulijärjestelmän pumpun virtaus on 94,6 litraa minuutissa. Traktorin kolmipistekiinnitys ja itsenäinen voimanottoakseli (PTO) tekevät siitä monipuolisen työkalun erilaisiin maataloustöihin.

Käyttö ja Sovellukset

John Deere 6320 on suunniteltu monipuoliseen käyttöön maataloudessa. Sen tehokas moottori, joustavat voimansiirto- ja hydraulijärjestelmät sekä vankka rakenne tekevät siitä erinomaisen valinnan niin peltotöihin, karjatalouteen kuin muuhunkin maatalouskäyttöön.

Traktorin ergonominen ohjaamo ja helppokäyttöiset hallintalaitteet takaavat mukavan ja tehokkaan työskentelyn pitkienkin työpäivien aikana.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *