6
Views

Leyland 804 on vuosina 1981–1982 tuotettu riviviljelytraktori, joka tunnetaan tehokkuudestaan ja monipuolisuudestaan maataloudessa. Traktorin suunnittelu ja tekniset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin töihin maatilalla.

Teho ja Käyttöominaisuudet

Traktori on varustettu Leyland 4/98 TT -moottorilla, joka on turboahdettu dieselmoottori neljällä sylinterillä ja 3.8 litran tilavuudella. Moottorin teho on vakuuttavat 82 hevosvoimaa ja sen maksimiteho saavutetaan 2200 kierrosluvulla minuutissa. Tehokkuutta lisää myös moottorin 16.8:1 kompressiosuhde, joka parantaa polttoainetaloutta ja suorituskykyä​​​​.

Voimansiirto ja Mitat

Leyland 804:ssä on 9-vaihteinen synkronoitu vaihteisto, joka mahdollistaa joustavat vaihtoehdot nopeudelle ja voimalle työskentelyn aikana. Traktorin paino on 3039 kg, mikä yhdessä 4×4 MFWD 4WD -vetojärjestelmän kanssa tarjoaa hyvän pidon ja vakauden kaikentyyppisillä maastoilla​​​​.

Käyttömukavuus ja Monikäyttöisyys

Voimakas ohjaus ja kattavat PTO-ominaisuudet (540 RPM) tekevät Leyland 804:stä käyttäjäystävällisen ja monipuolisen traktorin eri työlaitteiden kanssa. Sen suunnittelu ja tekniset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen työkalun monenlaisiin maatalouden tarpeisiin, kuten kylvämiseen, niittämiseen ja kuormaamiseen​​​​.

Leyland 804 kuvastaa brittiläistä insinööritaitoa ja suunnittelua, tarjoten luotettavan ja kestävän vaihtoehdon maatalouden moninaisiin haasteisiin. Sen vahva moottori, tehokas voimansiirto ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä arvokkaan työvälineen jokaiselle maanviljelijälle.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *