26
Views

Case 1694 on traktori, jonka tuotantoaika sijoittuu vuosille 1983-1984, tarjoten vankan suorituskyvyn maatalouden eri tehtäviin. Tämä traktori on suunniteltu tarpeisiin, joissa tarvitaan luotettavuutta, voimaa ja monipuolisuutta.

Tehokas Moottori ja Voimansiirto

Traktori on varustettu 5.4 litran, 6-sylinterisellä dieselmoottorilla, joka tuottaa 112 hevosvoimaa ja tarjoaa huipputehokkuutta työn vaativimmissakin olosuhteissa. Hydra-Shift osittainen voimansiirto 12 eteenpäin suuntautuvalla ja 4 taaksepäin suuntautuvalla vaihteella mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan liikkeen kaikissa maastoissa​​​​.

Hydraulijärjestelmä ja Mitat

Traktorin hydraulijärjestelmä tarjoaa 10.5 gallonan minuuttivirtauksen (39.7 lpm), joka mahdollistaa monipuolisten työkalujen ja lisälaitteiden käytön. 100 tuuman akseliväli ja 4350 kg paino tekevät tästä mallista sekä vakautetun että joustavan vaihtoehdon eri työtehtäviin​​​​.

Käyttömukavuus ja Monikäyttöisyys

Case 1694 on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ajatellen, tarjoten hydrostaattisen ohjauksen ja levyjarrut. Lisäksi traktori on varustettu riippumattomalla PTO:lla ja kolmipistekiinnityksellä, mikä tekee työlaitteiden kiinnittämisestä ja käytöstä vaivatonta. Näiden ominaisuuksien ansiosta Case 1694 soveltuu erinomaisesti monenlaisiin maatalouden työtehtäviin​​​​.

Case 1694 edustaa vankkaa ja luotettavaa traktoritekniikkaa, joka on suunniteltu vastaamaan monipuolisiin maatalouden tarpeisiin. Sen suorituskyky, kestävyys ja käyttömukavuus tekevät siitä arvokkaan työvälineen modernille maanviljelijälle.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *