12
Views

Leyland 270, tuotettu vuosina 1972-1976, on tunnettu tehokkaasta ja luotettavasta suorituskyvystään. 3.8 litran 4-sylinterinen dieselmoottori tuottaa 71 hevosvoimaa, mikä tarjoaa tarvittavan voiman vaativiinkin maataloustöihin.

Voimansiirto on varustettu 10 eteenpäin suuntautuvalla ja 2 taaksepäin suuntautuvalla vaihteella, mikä tarjoaa joustavuutta erilaisiin käyttötarpeisiin​​​​​​.

Käyttömukavuus ja Tekniset Tiedot

Leyland 270:n mitat ovat 340 cm pituus, 173 cm leveys ja 242 cm korkeus, ja sen akseliväli on 202 cm. Traktorin paino on 2605 kg, ja maavara on 45 cm, mikä varmistaa hyvän vakauden ja maastokelpoisuuden.

Traktorin avoin ohjaamo ja voimakäyttöinen ohjausjärjestelmä tekevät pitkistä työpäivistä miellyttäviä. Lisäksi traktorin hydraulijärjestelmän paine on 180 bar ja pumpun virtaus 29.9 lpm, mikä tekee siitä sopivan erilaisten työlaitteiden käyttöön​​​​​​.

Monipuolisuus ja Suorituskyky

Leyland 270:n nostokyky on 1819 kg, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon raskaisiin nosto- ja vedontöihin. Sen itsenäinen voimanottoakseli (PTO) takaa luotettavan tehonlähteen erilaisille työlaitteille, ja traktorin polttoainesäiliön tilavuus on 68.1 litraa, joten voit luottaa siihen, että pitkätkin työpäivät sujuvat ilman keskeytyksiä​​​​​​.

Leyland 270 yhdistää suorituskyvyn, monipuolisuuden ja käyttäjäystävällisyyden tavalla, joka tekee siitä luotettavan kumppanin kaikissa maataloustöissä. Sen vahva moottori, joustava vaihteisto ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä arvokkaan työkalun maatilalle.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *