18
Views

Bobcat 743 on tehokas pienkuormaaja, joka tunnetaan luotettavuudestaan ja monipuolisuudestaan. Vuosimallien 1987–1991 Bobcat 743 painaa 1.97 tonnia ja on varustettu Kubotan V1702B-moottorilla, jonka teho on 28 kW. Sen kompakti koko ja vahva rakenteensa tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon monipuolisiin tehtäviin, kuten materiaalin siirtoon ja maansiirtoon​​​​.

Tekniset Tiedot

Bobcat 743:n nostokyky on 589 kg ja kauhan tilavuus 0.42 kuutiometriä. Sen kuljetuspituus on 3.05 metriä, leveys 1.4 metriä ja korkeus 1.92 metriä. Matkanopeus on 12 km/h, mikä mahdollistaa sujuvan liikkuvuuden työmaalla. Dieselmoottorinsa ansiosta Bobcat 743 on tehokas ja taloudellinen käytössä. Koneen erityisominaisuuksiin kuuluu myös Bob-tach-kiinnitysjärjestelmä, jonka avulla varusteiden vaihto sujuu nopeasti ja helposti​​​​​​.

Käyttömukavuus ja Luotettavuus

Bobcat 743:n käyttö on mukavaa ja helppoa. Sen valinnainen ilmastointi ja lämmitys sekä ergonomisesti suunniteltu ohjaamo tekevät pitkistäkin työpäivistä miellyttäviä. Koneen luotettavuus ja kestävyys ovat saaneet kiitosta käyttäjiltä, ja sen kyky suoriutua haastavista tehtävistä tekee siitä luotettavan työkalun monenlaisiin työmaan tarpeisiin​​.

Bobcat 743 yhdistää tehon, kompaktin koon ja käyttäjäystävällisyyden tavalla, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan niin maanrakennukseen, materiaalin käsittelyyn kuin moniin muihin tehtäviin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *