41
Views
Paino 5.93 t
Vakio renkaat 405/70 R20
Kauhan leveys 1.95 m
Kauhan kapasiteetti 1 m³
Kuljetuspituus 5.46 m
Kuljetusleveys 1.9 m
Kuljetuskorkeus 2.64 m
Matkanopeus 20 km/h
Maksimi purkukorkeus 2.62 m
Ulompi kääntösäde 4.43 m
Nostovoima 53.8 kN
Moottorin valmistaja Kohler
Moottorin malli KDI2054TCR
Moottorin teho 55.4 kW
Iskutilavuus 2.482 l
Kierrosluku maksimiväännöllä 1500 rpm
Maksimivääntö 300 Nm
Sylinterien lukumäärä 4
Päästötaso III B / V

JCB 409 on suunniteltu erityisesti tehokkuutta ja monipuolisuutta silmällä pitäen. Tämä pyöräkuormaaja on ihanteellinen valinta materiaalin käsittelyyn ja lastaukseen sekä maatalous- että rakennusteollisuudessa.

Kompaktin kokonsa ja suorituskykyisen moottorin ansiosta JCB 409 tarjoaa erinomaisen tehon ja ketteryyden, joka mahdollistaa työskentelyn ahtaissakin tiloissa.

Tekniset Ominaisuudet

JCB 409 on varustettu tehokkaalla moottorilla ja hyvin suunnitellulla voimansiirtojärjestelmällä, jotka takaavat korkean suorituskyvyn ja polttoainetaloudellisuuden.

Sen erinomainen nostokyky ja hydraulijärjestelmä tekevät siitä monipuolisen työkalun erilaisiin nosto- ja lastaustehtäviin. Lisäksi, JCB 409 tarjoaa alhaisen melutason ja vähäiset päästöt, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Käyttömukavuus ja Turvallisuus

Kuljettajan mukavuus on keskeisessä asemassa JCB 409:n suunnittelussa. Tilava ja ergonomisesti suunniteltu ohjaamo sekä intuitiiviset hallintalaitteet takaavat, että pitkätkin työpäivät sujuvat mukavasti ja tehokkaasti.

Turvallisuusominaisuudet, kuten hyvä näkyvyys ohjaamosta ja luotettavat jarrujärjestelmät, varmistavat turvallisen työskentelyn kaikissa olosuhteissa.

JCB 409 pyöräkuormaaja yhdistää tehon, tarkkuuden ja käyttäjäystävällisyyden tavalla, joka nostaa työskentelyn tehokkuuden uudelle tasolle. Sen luotettavuus, monipuolisuus ja kestävyys tekevät siitä arvokkaan lisän mille tahansa työmaalle tai maatilalle.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *