7
Views

Ford 1720 on kompakti, mutta suorituskykyinen traktori, joka tarjoaa erinomaisen tehon ja monipuolisuuden pienissä ja keskisuurissa maatiloissa.

Valmistettu vuosina 1987–1995, tämä Shibaura valmistama traktori on osoittautunut luotettavaksi ja kestäväksi valinnaksi monenlaisiin maataloustöihin.

Tekniset Tiedot

Ford 1720 on varustettu Shibaura N843 1.5 litran 3-sylinterisellä dieselmoottorilla, joka tuottaa 27.7 hevosvoimaa. Traktorin vaihteisto tarjoaa 12 eteenpäin suuntautuvaa ja 4 taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta, mahdollistaen sujuvan ja joustavan liikkuvuuden.

Voimanottoakseli (PTO) tarjoaa 23.5 hevosvoimaa ja 540 kierrosta minuutissa, mikä tekee siitä sopivan erilaisten työlaitteiden käyttöön. Hydraulijärjestelmän kapasiteetti on 26.9 litraa ja pumppuvirtaus 29.5 lpm, varmistaen riittävän hydrauliikan erilaisille työlaitteille​​​​​​​​​​.

Käytännöllisyys ja Käyttömukavuus

Ford 1720:n paino vaihtelee 1129 kg ja 1220 kg välillä riippuen mallista, ja sen akseliväli on 165 cm, mikä takaa hyvän vakauden. Traktorin ohjaustehostin ja märkälevyjarrut tekevät käytöstä turvallista ja vaivatonta.

Kompaktista koostaan huolimatta Ford 1720 tarjoaa mukavan ja käyttäjäystävällisen työympäristön, mikä tekee pitkistäkin työpäivistä miellyttävämpiä​​​​​​​​​​.

Ford 1720 yhdistää käytännöllisyyden, tehokkuuden ja kestävyyden tavalla, joka tekee siitä erinomaisen valinnan niin harrastelijaviljelijöille kuin ammattimaisempiinkin tarpeisiin. Sen luotettavuus ja monipuolisuus tekevät siitä arvokkaan työkalun kaikissa maataloustöissä.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *