28
Views

Fiat 90-90, tuotannossa vuosina 1984-1991, on osoittautunut luotettavaksi ja tehokkaaksi työkaluksi monenlaisiin maataloustöihin. Sen suunnittelussa on keskitytty käyttömukavuuteen ja monipuolisuuteen, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti niin pelto- kuin metsätaloudenkin tarpeisiin.

Moottori ja suorituskyky

Fiat 90-90 on varustettu Fiatin 4.9 litran 5-sylinterisellä dieselmoottorilla, joka tuottaa 90 hevosvoimaa. Tämä tekee traktorista vahvan työjuhdan, joka selviytyy vaativistakin tehtävistä. Moottorin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota taloudellisuuteen ja kestävyyteen, mikä takaa pitkän käyttöiän ja alhaiset ylläpitokustannukset.

Voimansiirto ja hallintalaitteet

Traktorissa on 20 nopeutta eteenpäin ja 4 taaksepäin, tarjoten kuljettajalle laajan valikoiman vaihteita eri työtehtäviin. Fiat 90-90:ssä on myös itsenäinen PTO (voimanottoakseli), joka mahdollistaa monipuolisten työkoneiden käytön. Traktorin ohjaus on hydrostaattinen, mikä tekee ohjauksesta kevyttä ja tarkkaa​​​​.

Mitat ja kyvykkyys

Fiat 90-90:n akseliväli on 246 cm, ja sen paino vaihtelee 3870 kg ja 4450 kg välillä riippuen varustelusta. Tämä yhdistettynä tasapainoiseen rakenteeseen ja tehokkaaseen moottoriin tekee traktorista erittäin vakavan ja suorituskykyisen monenlaisissa maastoissa ja työtehtävissä.

Traktorin polttoainesäiliön tilavuus on 93.1 litraa, mikä mahdollistaa pitkät työskentelyajat ilman tankkauksen tarvetta​​​​.

Fiat 90-90 yhdistää vankan rakenteen, tehokkaan moottorin ja monipuoliset toiminnot, mikä tekee siitä luotettavan valinnan monenlaisiin maatalouden tarpeisiin. Sen suunnittelussa keskitytty käyttömukavuuteen ja taloudellisuuteen tekevät siitä miellyttävän ja kustannustehokkaan käyttää pitkässä juoksussa.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *