27
Views

Fiat 650 on vuosina 1969–1971 Italiassa valmistettu traktori, joka on suunniteltu monipuolisuutta ja kestävyyttä silmällä pitäen. Sen suunnittelussa on keskitytty erityisesti käyttömukavuuteen ja helppoon hallittavuuteen, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun monenlaisiin maataloustöihin.

Tekniset tiedot

Fiat 650 on varustettu 3,7 litran kolmisylinterisellä dieselmoottorilla, joka tuottaa 65 hevosvoimaa. Tämä teho tekee traktorista voimakkaan ja tehokkaan työjuhdan erilaisiin maatilan töihin.

Traktorissa on 7-nopeuksinen manuaalivaihteisto, joka sisältää 7 eteenpäin suuntautuvaa ja 2 taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta, tarjoten näin monipuoliset käyttömahdollisuudet eri tehtäviin.

Ohjaus ja hallittavuus

Fiat 650:n ohjausjärjestelmä mahdollistaa sujuvan ja vaivattoman hallinnan, mikä vähentää kuljettajan väsymystä pitkienkin työpäivien aikana. Lisäksi sen avoimen ohjaamon ansiosta kuljettajalla on hyvä näkyvyys ympäristöön, mikä lisää turvallisuutta työskenneltäessä.

Hydraulijärjestelmä ja vetokyky

Traktorin hydraulijärjestelmän pumpun virtaus on 6,2 gpm (23,5 lpm), mikä mahdollistaa tehokkaan työlaitteiden käytön. Sen takana oleva luokan II nostolaite pystyy nostamaan jopa 2100 kg, mikä tekee siitä kykenevän käsittelemään raskaita kuormia ja työlaitteita​​​​​​.

Mitat ja paino

Fiat 650:n mitat ovat ihanteelliset maatalouskäyttöön; sen pituus on 148,4 tuumaa ja leveys 69,3 tuumaa, mikä mahdollistaa sen käytön myös ahtaammissa tiloissa. Traktorin paino on 2874 kg, mikä varmistaa hyvän vakauden työskenneltäessä eri maastoissa​​​​.

Fiat 650 edustaa luotettavaa ja kestävää traktoritekniikkaa, jonka suunnittelussa on keskitytty käytännöllisyyteen ja helppoon hallittavuuteen. Sen vankka rakenne ja tehokas moottori tekevät siitä sopivan valinnan monenlaiseen maataloustyöhön.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *