30
Views
Valmistaja Zetor
Valmistusmaa Tšekin tasavalta
Valmistusvuodet 1985 – 1993
Moottorin tyyppi Zetor 3.6L 4-syl diesel
Moottorin teho 64.6 hv (48.2 kW)
Vaihteisto 10 eteenpäin ja 2 taakse, liukuvaihteisto
Hydrauliikan tyyppi Avoin keskus
Hydrauliikkajärjestelmän kapasiteetti 100.3 L
Polttoainesäiliö 70.0 L
Vedon tyyppi 4×2 2WD
Ohjaus Voimanohjaus
Jarrut Hydrauliset rumpujarrut
Takarenkaat 16.9-28
Eturenkaat 6.50-16
PTO (testattu) 58.28 hv (43.5 kW)

Zetor 7211 on osa Zetorin pitkää ja arvostettua traktorisarjaa. Tämä malli on tunnettu luotettavasta suorituskyvystään, joka perustuu tehokkaaseen moottoriin.

Zetor 7211 tarjoaa tasapainoisen tehopaketin, joka soveltuu erityisesti pienempiin ja keskisuuriin maatiloihin. Moottorin vankka rakenne takaa pitkän käyttöiän ja luotettavuuden kaikissa työolosuhteissa.

Käytännöllisyys ja Mukavuus

Zetor 7211 on suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä ajatellen. Sen ergonomisesti muotoiltu ohjaamo ja selkeät hallintalaitteet takaavat mukavan ja turvallisen työympäristön. Kompakti koko ja joustavat käyttöominaisuudet tekevät tästä traktorista helppokäyttöisen ja ketterän erilaisissa tehtävissä.

Kestävä Rakenne ja Monipuolisuus

Zetor 7211:n rakenne on suunniteltu kestämään vuosien käyttöä. Traktorin vahvat komponentit ja monipuoliset toiminnot mahdollistavat sen soveltuvuuden erilaisiin maatalouden töihin. Lisävarusteiden ja työlaitteiden laaja valikoima mahdollistaa traktorin räätälöinnin erilaisiin tarpeisiin ja tekee siitä arvokkaan työkalun maatilan eri tehtäviin.

Vaikka en pystynyt tarjoamaan tarkkoja teknisiä tietoja Zetor 7211:sta tällä hetkellä, tämä traktorimalli tunnetaan yleisesti sen luotettavuudesta, käytännöllisyydestä ja kestävyydestä maatalouden tarpeisiin. ​

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *