54
Views

Volvo BM 641 on todistanut olevansa luotettava ja monipuolinen kone maatalouden ja maanrakennuksen töissä. Valmistettu vuosina 1970-1978, tämä malli on osa Volvo Construction Equipmentin laajaa konevalikoimaa, joka on tunnettu laadustaan ja kestävyydestään.

Tehokas Moottori ja Suorituskyky

Koneen sydämessä on Volvo BM D42 -moottori, joka tuottaa 80 hevosvoimaa. Moottorin iskutilavuus on 4.2 litraa, ja se on suunniteltu tarjoamaan pitkä käyttöikä ja luotettavuus raskaassa käytössä. Koneen kantavuus ja teho tekevät siitä ihanteellisen valinnan monipuolisiin työtehtäviin​​​​.

Käyttäjäystävällisyys ja Mukavuus

Volvo BM 641 on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja mukavaksi työkaluksi pitkille työpäiville. Sen 4×4-neliveto ja automaattinen tasauspyörästön lukko parantavat liikkuvuutta vaikeassakin maastossa. Tehostettu ohjaus ja märkälevyjarrut takaavat sujuvan käyttökokemuksen ja turvallisuuden. Koneen hydrauliikkajärjestelmä ja lastaustoiminnot on optimoitu tehokasta ja tarkkaa työskentelyä varten​​​​.

Mitat ja Tekniset Tiedot

Koneen paino on 7.7 tonnia, ja se tarjoaa vankan alustan erilaisille työtehtäville. Sen kuljetuspituus on 5.55 metriä ja korkeus 2.64 metriä, mikä tekee siitä kätevän kuljetettavan ja sopivan monenlaisille työmaille. Koneen kääntösäde ja nostokorkeus varmistavat joustavuuden ja tehokkuuden työskentelyssä​​.

Volvo BM 641 on osoittautunut arvokkaaksi työkaluksi monipuolisiin työtehtäviin, yhdistäen tehokkaan suorituskyvyn, käyttäjäystävällisyyden ja kestävyyden tavalla, joka tekee siitä luotettavan valinnan nykyaikaiselle työmaalle.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *