13
Views

Volvo BM 2654 on osoittautunut luotettavaksi työjuhdaksi, joka on valmistettu vuosina 1979–1983. Sen turboahdettu dieselmoottori, kuudella sylinterillä ja 5,5 litran tilavuudella, tarjoaa 140 hevosvoiman tehoa ja 485 Nm:n vääntömomentin, mikä tekee siitä sopivan vaativimpiinkin maatalouden töihin.

Traktorin 16 eteenpäin suuntautuvaa ja 4 taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta takaavat joustavuuden ja tehokkuuden kaikissa olosuhteissa​​​​​​.

Mitat ja Käytännöllisyys

Pituudeltaan 464 cm ja korkeudeltaan 326 cm, Volvo BM 2654 on suunniteltu kestävyyttä ja tasapainoa silmällä pitäen.

7451 kg:n paino ja 284 cm:n akseliväli varmistavat vakauden eri maastoissa. Traktorin kääntösäde on 11,8 metriä, mikä mahdollistaa tarkan manööveroinnin ahtaissakin tiloissa​​​​​​.

Luotettavuus ja Mukavuus

Volvo BM 2654:n käyttäjät arvostavat sen luotettavuutta ja kestävyyttä. Tehokas hydrostaattinen ohjaus ja hydrauliset märkälevyjarrut takaavat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen.

Traktorin ohjaamossa on vakiona lämmitys, mikä lisää mukavuutta työskentelyyn vaihtelevissa sääolosuhteissa. Traktorin nostolaite mahdollistaa monipuolisten työkalujen ja lisälaitteiden käytön​​​​.

Volvo BM 2654 on todellinen voimanpesä, joka on suunniteltu vastaamaan nykypäivän maatalouden haasteisiin. Sen vahva moottori, joustava vaihteisto ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä arvokkaan kumppanin kaikenlaisiin maataloustöihin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *