22
Views

Valtran X-sarjan traktorit, kuten X 100 ja X 110, valmistettiin vuosina 2003-2004. Nämä mallit edustavat Valtran laadukasta suunnittelua ja ovat tunnettuja monipuolisuudestaan ja kestävyydestään.

Teho ja Ominaisuudet

Valtra X 100 -traktorissa on 74 kW:n moottori, kun taas X 110 -mallissa tehoa on hieman enemmän, 81 kW. Molemmat mallit on varustettu 36/36-vaihteistolla, mikä tarjoaa laajan valikoiman nopeuksia erilaisiin työtehtäviin. Näiden traktoreiden erityispiirteisiin kuuluvat muun muassa ilmastointi ja hytti, jotka lisäävät käyttömukavuutta.

Suunnittelu ja Käytettävyys

Valtra X -traktorit ovat tunnettuja niiden vahvasta rakenteesta ja käytännöllisyydestä. Mallit tarjoavat hyvän suorituskyvyn monenlaisissa maatalouden ja muiden ulkotöiden sovelluksissa. Niiden suunnittelu huomioi käyttäjän tarpeet, tehden pitkistäkin työpäivistä mukavampia.

Valtra X -sarjan traktorit ovat luotettavia työkoneita, jotka soveltuvat hyvin monipuolisiin maatalous- ja muihin työtehtäviin. Niiden tehokas moottori ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät niistä arvokkaan lisän mihin tahansa maatilalle tai työmaalle​​​​.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *