35
Views
Valmistaja Valtra (AGCO:n osa)
Moottori AGCO Power 33 AWIC, turboahdettu ja välijäähdytetty diesel, 3-sylinterinen, nestejäähdytetty
Iskutilavuus 3.3 L
Maksimiteho 75 hv / 55.9 kW
Vaihteisto HiTech2, kaksinopeuksinen voimansiirto
Vaihteiden määrä 24 eteenpäin ja taakse
Alusta 4×4 MFWD 4WD
Ohjaus Voimakäyttöinen
Jarrut Märkälevy
Ohjaamo Vakiona, saatavilla ilmastointi
Hydrauliikan paine 202.7 bar
Pumppuvirtaus 54.9 lpm
Ohjauspumpun virtaus 22.7 lpm
Takarenkaat 420/85 R34
Eturenkaat 340/85 R24
Kuljetuspituus 4.078 m
Kuljetusleveys 2.207 m
Kuljetuskorkeus 2.664 m
Paino 3.7 t

Valtra A75 on osa Valtran A-sarjaa, joka tunnetaan luotettavista ja monipuolisista traktoreistaan. A75-malli on varustettu tehokkaalla moottorilla, joka tuottaa noin 74 hevosvoimaa, tarjoten riittävän suorituskyvyn sekä kevyisiin että vaativiin maataloustöihin. Kompakti koko yhdistettynä tehokkaaseen moottoriin tekee A75:stä erinomaisen valinnan erityisesti pienille ja keskisuurille tiloille.

Käyttäjäystävällisyys ja Mukavuus

Valtra A75 on suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä silmällä pitäen. Traktorin ohjaamo on ergonomisesti muotoiltu, ja siinä on modernit hallintalaitteet, jotka takaavat mukavan työskentely-ympäristön.

Hydraulijärjestelmän tehokkuus ja traktorin hyvä näkyvyys lisäävät käyttömukavuutta ja tekevät A75:stä joustavan työkalun monenlaisiin tehtäviin.

Monipuolisuus ja Luotettavuus

Valtra-traktoreiden tunnusomaisia piirteitä ovat niiden monipuolisuus ja luotettavuus, ja A75 ei ole poikkeus. Traktori on suunniteltu kestämään vaativia työolosuhteita ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä vuodesta toiseen. Sen joustavat asetukset ja laaja lisävarustevalikoima mahdollistavat traktorin räätälöinnin erilaisiin tarpeisiin ja töihin.

Valtra A75 on vankka valinta, joka yhdistää suorituskyvyn, mukavuuden ja kestävyyden. Se on luotettava kumppani, joka tukee maataloustöitä tehokkaasti ja mukavasti. ​

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *