40
Views

Valmet H810:ssä on vahva ja tehokas 8,4 litran kuusisylinterinen moottori, joka tarjoaa runsaasti voimaa ja hyvän polttoainetehokkuuden maatalouskäyttöön. Voimansiirto on moderni ja tehokas.

Käyttömukavuus

Traktorissa on tilava ja ergonominen ohjaamo, joka tarjoaa mukavat työskentelyolosuhteet. Istuin on säädettävissä, ja ohjauspyörä on helppokäyttöinen. Hydraulinen jousitus parantaa ajomukavuutta epätasaisissa maastoissa.

Monipuolisuus ja Lisävarusteet

Valmet H810:ssä on runsaasti lisävarusteita ja mahdollisuus asentaa etukuormanostin. Kolmipistekiinnike takana mahdollistaa erilaisten työlaitteiden käytön. Traktori on monipuolinen ja soveltuu erilaisiin maataloustöihin.

Huolto ja Luotettavuus

Traktorin huolto on suhteellisen helppoa, ja varaosien saatavuus on hyvä. Laadukkaat materiaalit ja rakentaminen tekevät traktorista luotettavan ja kestävän pitkällä tähtäimellä.

Yhteenveto

Valmet H810 on erinomainen traktori ammattimaisille viljelijöille ja maanviljelijöille. Se tarjoaa voimaa, monipuolisuutta ja käyttömukavuutta. Vaikka hinta voi olla korkea, traktorin suorituskyky ja kestävyys tekevät siitä erinomaisen sijoituksen maataloustyöhön. Suosittelen Valmet H810-traktoria kaikille, jotka etsivät luotettavaa kumppania maatalouskäyttöön.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *