44
Views

Valmet 755 erottuu markkinoilla 90 hevosvoiman dieselmoottorillaan, mikä tekee siitä vahvan kumppanin maatalouden haasteisiin. Suuren polttoainesäiliön ansiosta traktori soveltuu pitkiin työpäiviin ilman jatkuvaa tankkaustarvetta. Traktorin suorituskyky perustuu 4,4 litran moottoriin ja 2150 rpm tehoon, mikä takaa tehokkaan ja taloudellisen käytön​​​​.

Rakenne ja Mitat

Valmet 755:n suunnittelussa on panostettu vakauden ja kestävyyden lisäksi myös mittoihin, jotka mahdollistavat monipuolisen käytön erilaisissa maataloustöissä. Traktorin mitat ja paino tekevät siitä sopivan koneen sekä avoimille pelloille että ahtaampiin tiloihin. Akseliväli ja vetotapa varmistavat hyvän hallittavuuden​​.

Käyttömukavuus ja Monikäyttöisyys

Vaikka Valmet 755 ei tarjoa uusimpien mallien mukavuuksia, sen käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys korostuvat. Traktorin vaihteisto ja hydraulijärjestelmä on suunniteltu tukemaan monenlaisia maataloustöitä, tehden siitä monipuolisen työkalun viljelijälle​​.

Valmet 755 todistaa, että suomalainen suunnittelu ja tekninen osaaminen yhdistyvät luomaan traktorin, joka palvelee maatalousyrittäjiä luotettavasti ja tehokkaasti.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *