42
Views

Valmet 6400 on osa Valmetin Mezzo-sarjaa, joka tunnetaan monipuolisista ja tehokkaista traktoreistaan. Valmistettu vuosien 1991 ja 2003 välillä, tämä traktori on suunniteltu monenlaisiin maataloustöihin, tarjoten voimaa ja suorituskykyä vaativiin tehtäviin.

Tekniset eritelmät

Valmet 6400:n sydämenä sykkii SisuDieselin 4.4 litran 4-sylinterinen dieselmoottori, joka tuottaa 93.8 hevosvoimaa (69.9 kW) ja tarjoaa vankan perustan traktorin monipuolisuudelle.

Moottorin suorituskyky on optimoitu tehokkaaseen käyttöön, ja se on varustettu sekä 24-nopeuksisella kaksivaihteisella voimansiirrolla että 36-nopeuksisella kolmivaihteisella voimansiirrolla, mahdollistaen laajan valikoiman nopeuksia eri työtehtäviin.

Mitat ja suorituskyky

Traktorin paino on 3850 kg ja sen akseliväli on 232 cm, mikä takaa vakauden ja hallittavuuden erilaisissa maastoissa. Hydraulijärjestelmän tuotto on 70.0 l/min, mikä varmistaa tehokkaan lisävarusteiden käytön. Traktori on varustettu itsenäisellä voiman ulosotolla (PTO), joka tukee monipuolista lisävarusteiden valikoimaa.

Käyttö ja soveltuvuus

Valmet 6400 on suunniteltu kestämään vaativia työolosuhteita, ja sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin peltotöihin kuin muihinkin maatalouden tehtäviin. Sen tehokas moottori, monipuoliset vaihteistovaihtoehdot ja vahva rakenne tarjoavat luotettavan työkalun modernille maatilalle.

Valmet 6400 yhdistää suorituskyvyn, monipuolisuuden ja kestävyyden tavalla, joka vastaa nykypäivän maatalouden haasteisiin. Sen tekniset ominaisuudet ja suunnittelu tekevät siitä arvokkaan työvälineen kaikenlaiseen maataloustyöhön​​​​​​.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *