45
Views

Valmet 6300, osa Valmetin Mezzo-sarjaa, valmistettiin vuosina 1991–2001. Tämä riviviljelytraktori oli suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä ja monipuolisuutta erilaisissa maataloustöissä.

Moottori ja voimansiirto

Traktorissa on SisuDiesel 4.4 litran 4-sylinterinen turboahdettu dieselmoottori, joka tuottaa 83.8 hevosvoimaa (62.5 kW). Tämä voimalähde yhdistettynä vaihtoehtoihin 12-nopeuksisesta synkronoidusta vaihteistosta, 24-nopeuksisesta kaksinopeuksisesta voimansiirrosta tai 36-nopeuksisesta kolminopeuksisesta voimansiirrosta, varmistaa traktorin joustavuuden ja tehon eri töissä.

Mitat ja hydrauliikka

Valmet 6300:n paino on 3742 kg, ja sen akseliväli on 232 cm, mikä tekee siitä vakaa ja hallittava maastossa. Hydrauliikkajärjestelmän kapasiteetti on 70.0 litraa minuutissa, mahdollistaen tehokkaan työskentelyn lisävarusteiden kanssa.

Käyttömukavuus ja soveltuvuus

Ohjaamossa on vakiovarusteena ilmastointi, mikä parantaa käyttömukavuutta pitkien työpäivien aikana. Valmet 6300 sopii erinomaisesti vaativaan maatalouskäyttöön, tarjoten vahvan suorituskyvyn ja luotettavuuden​​​​​​.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *