70
Views

Valmet 500, tuotettu vuosina 1968–1971, on tunnettu kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Tämän traktorin moottori on 2.7 litran kolmisylinterinen diesel, joka tuottaa 54 hevosvoimaa, tarjoten vakaan tehon erilaisiin maatilan töihin.

Tehokas moottori yhdistettynä 10.6 gallonan polttoainesäiliöön takaa pitkät työskentelyajat ilman jatkuvaa tankkaustarvetta​​​​​​.

Tekniset Tiedot

Valmet 500 on varustettu kuusivaihteisella vaihteistolla, joka sisältää kuusi eteenpäin suuntautuvaa ja kaksi taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta, mahdollistaen joustavan käytön maatalouden eri tarpeisiin.

Traktorin hydrauliikkajärjestelmä tarjoaa 6.9 gallonan minuutissa pumppuvirtaaman, joka tukee tehokkaasti erilaisia hydraulisia työvälineitä​​​​.

Mitat ja Paino

Valmet 500:n mitat ovat pituudeltaan 126.4 tuumaa ja korkeudeltaan 89 tuumaa, akselivälin ollessa 75.2 tuumaa. Traktorin paino on 4850 puntaa, mikä tekee siitä vakautetun ja turvallisen valinnan vaihtelevaan maastoon ja erilaisiin töihin​​​​.

Valmet 500 yhdistää perinteisen suunnittelun ja modernin tekniikan, tarjoten luotettavan ja monipuolisen työkalun maatilan töihin. Sen tehokas moottori, kestävä rakenne ja joustava vaihteisto tekevät siitä arvostetun valinnan niin nykypäivän viljelijöille kuin keräilijöillekin.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *