65
Views
Valmistaja Valmet
Valmistusvuodet 1985 – 1991
Traktorityyppi Hyötytraktori
Polttoainetyyppi Diesel
Moottorin Teho 61 hv / 45.5 kW
Moottorin Koko 163.8 ci / 2.7 L
Sylinterien Määrä 3
Moottorin Vääntömomentti 162.3 lb-ft / 220.1 Nm
Polttoainesäiliön Tilavuus 19.3 gal / 73.1 L
Vaihteiston Tyyppi 8 eteenpäin ja 4 taaksepäin (mateluvaihde)
Vetojärjestelmä 4×2 2WD
Ohjausjärjestelmä Voimakäyttöinen
Jarrujärjestelmä Märkälevy
Ohjaamon Tyyppi Vakio
Hydrauliikan Pumppuvirtaus 10.3 gpm / 39.0 lpm
Takalaitteen Nostokyky 5,291 lbs / 2399 kg
PTO (Power Take-Off) RPM 540
Mitat (P x L x K) 151.6 x 79.9 tuumaa / 385 x 202 cm
Paino 6085 – 6570 paunaa

Valmet 405, tunnettu suomalaisen maatalouskonevalmistuksen ikonina, seisoo vahvana maatalouden historiassa.

Tämä traktori, joka on suunniteltu kestämään Pohjolan ankaria olosuhteita, edustaa Valmetin insinööritaidon huippua. Siinä yhdistyvät perinteinen suomalainen laatu ja moderni tekniikka, mikä tekee siitä erittäin luotettavan ja monipuolisen työkoneen.

Moottori ja Voimansiirto

Valmet 405:n sydämessä sykkii tehokas ja kestävä dieselmoottori. Moottorin erikoisuus on sen kyky tuottaa korkea vääntömomentti jo alhaisilla kierrosluvuilla, mikä takaa traktorille erinomaisen suorituskyvyn vaikeissakin maastoissa.

Voimanlähteenä toimii nelisylinterinen moottori, jonka iskutilavuus ja teho ovat suunniteltu optimaaliseksi maataloustöihin. Voimansiirto on toteutettu siten, että se välittää moottorin tehon tehokkaasti ja tasaisesti, tarjoten sujuvan ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa.

Hydrauliikka ja Nostolaite

Traktorin hydrauliikkajärjestelmä on suunniteltu kestämään raskaita kuormia. Sen monipuolisuus mahdollistaa erilaisten työlaitteiden käytön, kuten perävaunujen, äkeiden ja niittokoneiden. Nostolaitteen suunnittelussa on keskitytty erityisesti käyttövarmuuteen ja voimaan, mikä mahdollistaa suurtenkin työkalujen nostamisen ja siirtämisen vaivattomasti.

Ohjaamo ja Käyttömukavuus

Ohjaamossa huomio kiinnittyy ensisijaisesti kuljettajan mukavuuteen ja ergonomiaan. Tilava ja hyvin eristetty ohjaamo tarjoaa suojan ulkoisilta ääniltä ja sääolosuhteilta, mikä tekee pitkistäkin työpäivistä miellyttävämpiä. Hallintalaitteet on sijoitettu intuitiivisesti, ja niiden käyttö on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Kestävyys ja Huollettavuus

Valmet 405 on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Sen korroosionkestävät materiaalit ja huolellinen kokoonpano takaavat pitkän käyttöiän vaativissakin olosuhteissa. Huollettavuus on myös avainasemassa, sillä traktorin rakenne mahdollistaa helpon pääsyn huollettaviin osiin, mikä nopeuttaa ja yksinkertaistaa huoltotoimenpiteitä.

Yhteenveto

Valmet 405 on traktori, joka edustaa suomalaista insinööritaitoa parhaimmillaan. Sen tekniset ominaisuudet, kuten tehokas moottori, kestävä hydrauliikka ja käyttäjäystävällinen ohjaamo, tekevät siitä ihanteellisen valinnan maataloustöihin.

Kestävyyden ja helpon huollettavuuden ansiosta se on luotettava kumppani vuosien varrella, säilyttäen arvonsa ja suorituskykynsä pitkälle tulevaisuuteen.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *