37
Views
Valmistaja Valmet
Valmistusvuodet 1952 – 1962
Moottori Valmet, kerosiini, 4-sylinteri, 1.5 L
Teho 12 hv (8.9 kW)
Vetovoima 25.02 hv (18.7 kW)
Poraus x Isku 73 x 78 mm
Vaihteisto Spicer, 6 eteenpäin ja 2 taakse
Akseliväli 141 cm
Paino 739 kg
Hydrauliikan tyyppi Ursomatic
Hydrauliikan pumppuvirtaus 34.8 lpm

Valmet 15 on historiallinen traktorimalli, joka tunnetaan kestävästä suorituskyvystään. Vuodesta 1952 alkaen tuotannossa ollut traktori käyttää Sisu 44EWA -moottoria.

Tämä 1.5 litran nelisylinterinen keerosiinimoottori tuottaa 12 hevosvoimaa (8.9 kW), mikä tekee siitä luotettavan valinnan monipuolisiin maataloustöihin. Moottorin suurin teho saavutetaan 2,200 kierroksella minuutissa, ja sen vääntömomentti on 510 Nm 1,400 kierroksella minuutissa​​​​​​.

Käytännölliset Mitat ja Mukavuus

Valmet 15:n kompaktit mitat tekevät siitä ketterän ja helposti liikuteltavan vaihtoehdon erityisesti pienemmillä tiloilla. Traktori on varustettu hydrostaattisella ohjausjärjestelmällä ja märkälevyjarruilla, mikä parantaa ajoturvallisuutta.

Ohjaamoon on lisätty lämmitys ja ilmastointi, mikä takaa miellyttävän työympäristön kaikissa sääolosuhteissa. Polttoainesäiliön tilavuus on 165 litraa, mikä mahdollistaa pitkät työskentelyajat ilman tankkaustarvetta​​.

Monipuoliset Tekniset Tiedot

Valmet 15 tarjoaa monipuolisia teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä sopivan monenlaiseen käyttöön. Traktorin paino, pituus, leveys ja korkeus on suunniteltu tasapainoisesti, mikä varmistaa hyvän vakauden ja käsiteltävyyden. Traktorin 36 vaihdetta eteen- ja taaksepäin mahdollistavat joustavan liikkuvuuden erilaisissa työtehtävissä. Traktorin nostokyky ja voimanottoakseli (PTO) tekevät siitä sopivan vaihtoehdon monipuolisten työlaitteiden käyttöön​​​​​​.

Valmet 15 on maatalouden monipuolinen klassikko, joka yhdistää suorituskyvyn, kestävyyden ja käytännöllisyyden. Sen kompakti koko ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä arvokkaan työkalun maatalouden eri tarpeisiin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *