33
Views

Valmet 1100 on suomalaisen maatalouskoneiden valmistuksen ikoni, joka tuotettiin vuosina 1969-1974. Tämä raskas työjuhta on tunnettu vankkumattomasta luotettavuudestaan ja kyvystään selviytyä vaativimmistakin maataloustöistä.

Tekniset tiedot

Sydämenä Valmet 1100:ssa sykkii 4,2 litran Valmet-dieselmoottori, joka tuottaa 105 hevosvoimaa (78,3 kW), tarjoten voimaa ja suorituskykyä kaikenlaiseen työhön.

Traktori on saatavilla sekä kaksi- että nelivetoisena versiona, ja sen polttoainesäiliön tilavuus on 99,9 litraa, mikä mahdollistaa pitkät työskentelyjaksot ilman tankkaustarvetta. Traktorin vetokyky on vaikuttava, takaosan nostolaitteen kapasiteetti yltää 2500 kilogrammaan.

Mitat ja suorituskyky

Valmet 1100:n mitat ovat tehty kestämään aikaa: sen pituus on 387 cm, leveys ja korkeus tukevat työskentelyä monenlaisessa maastossa, ja 231 cm:n akseliväli tarjoaa vakautta.

Traktorin paino vaihtelee 3769 kg:n ja 4423 kg:n välillä, mikä kertoo sen raskaan sarjan rakenteesta. Käytännöllisyys yhdistyy voimaan 8-nopeuksisessa vaihteistossa, jossa on 8 eteenpäin suuntautuvaa ja 2 taaksepäin suuntautuvaa vaihdetta, mahdollistaen tarkan hallinnan eri nopeuksilla.

Arvio ja käyttökokemus

Valmet 1100 on todistetusti luja ja luotettava kumppani maatiloilla. Sen tekniset ominaisuudet ja rakenteellinen lujuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan monipuolisiin maataloustöihin.

Vaikka traktori on jo klassikko, sen suunnittelu ja teknologia ovat osoittautuneet ajan saatossa kestäviksi, mikä tekee siitä edelleen arvostetun työkalun modernillekin maanviljelijälle.

Article Categories:
Traktorit · Valmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *