25
Views

Scania R500 on mahtava vetojuhta, joka on tunnettu suorituskyvystään ja kestävyydestään. Traktorissa on Scania DC 16 V8 -moottori, turboahdettu ja varustettu sisäänrakennetulla hidastimella.

Moottori tuottaa huiman 500 hevosvoiman tehon 1900 rpm kierrosluvulla ja 2500 Nm vääntömomentin 1000-1300 rpm kierrosluvulla. Vaihteistona toimii 14-nopeuksinen puoliautomaattinen, mikä takaa sujuvan ja tehokkaan voimansiirron. Kulkupelin polttoainesäiliön tilavuus on 500 litraa, mikä mahdollistaa pitkät matkat ilman tankkaustarvetta​​​​.

Rakenteelliset Ominaisuudet ja Mitat

Scania R500:n mitat ovat vaikuttavat: pituus 6713 mm, leveys 2490 mm ja korkeus 3593 mm, ja sen akseliväli on 3778 mm. Maavara on 260 mm, mikä tekee siitä sopivan haastaviinkin olosuhteisiin.

Etu- ja taka-akselit on suunniteltu kestämään suuria kuormia, ja etujousitus on parabolinen lehtijousitus, takajousitus ilmajousitus. Tämä varmistaa tasaisen ja vakaan ajon kaikissa olosuhteissa​​​​.

Käytettävyys ja Turvallisuus

Scania R500 tarjoaa huippuluokan käytettävyyden ja turvallisuuden. Traktorin turvavarusteisiin kuuluu muun muassa kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt, sivuverhoturvatyynyt, kuljettajan puolen turvavyön esikiristin, kaistavahti, elektroninen vakausohjelma, kehittynyt hätäjarrutusjärjestelmä (AEB), adaptiivinen vakionopeudensäädin ja alamäkihidastin.

ABS-jarrut ja luistonesto, jotka ovat kytkettävissä pois päältä, lisäävät turvallisuutta vaikeissakin ajo-olosuhteissa. Lisäksi ohjaamot täyttävät tiukat ECE-R29 eurooppalaiset lujuusvaatimukset, mikä tekee Scania R500:sta yhden markkinoiden turvallisimmista kuorma-autoista​​.

Scania R500 yhdistää huipputason suorituskyvyn, kestävän rakenteen ja edistykselliset turvallisuusominaisuudet, tehden siitä ihanteellisen valinnan vaativiin kuljetustarpeisiin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *