20
Views

Quicke 55 etunostolaite on tunnettu erinomaisesta suorituskyvystään ja soveltuvuudestaan monipuolisiin työtehtäviin. Nostolaitteen rakenne on suunniteltu kestämään haastavat olosuhteet ja tarjoamaan luotettavuutta jokapäiväisessä käytössä.

Tämän mallin suositeltu traktorimalli painaa noin 5,200kg, joka on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien traktorien kanssa, ja nostolaitteen paino ilman lisävarusteita on 640kg.

Quicke 55 on suunniteltu erityisesti traktoreille, joiden teho on 80-120hp, joten se sopii monenlaisiin työtehtäviin​​.

Tekniset Ominaisuudet

Quicke 55:n tekniset ominaisuudet tekevät siitä erittäin tehokkaan ja monikäyttöisen. Nostolaitteen nostokapasiteetti maksimikorkeudella (800mm:n pisteestä mitattuna) on 1300kg, ja 1,5 metrin korkeudella 1870kg.

Lisäksi, laitteella on 2070kg:n murto- ja 3420kg:n kippausvoima maan tasolla, mikä varmistaa, että se pystyy käsittelemään raskaitakin kuormia helposti.

Nostolaitteen maksimi nostokorkeus on 4.06 metriä, ja kauhan maksimi kippauskulma tässä korkeudessa on 58 astetta, mikä mahdollistaa materiaalien tarkan ja tehokkaan käsittelyn​​.

Käytettävyys ja Joustavuus

Quicke 55 etunostolaitteen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttäjän mukavuuteen ja laitteen joustavuuteen. Sen fyysinen rakenne ja mitoitus on suunniteltu takaamaan paras mahdollinen näkyvyys ja helppo käytettävyys.

Tämän ansiosta Quicke 55 on erittäin käyttäjäystävällinen ja sen avulla työskentely on nopeaa ja tehokasta. Erittäin joustava rakenteensa ansiosta se sopii erinomaisesti monenlaisiin työympäristöihin ja tehtäviin, mikä tekee siitä välttämättömän työkalun maatalouden ja muiden alojen ammattilaisille​​.

Quicke 55 etunostolaite on siis erinomainen valinta käyttäjille, jotka arvostavat suorituskykyä, kestävyyttä ja monipuolisuutta. Sen tekniset ominaisuudet ja käyttäjäystävällinen suunnittelu tekevät siitä luotettavan kumppanin monenlaisiin työtehtäviin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *