76
Views

Massey Ferguson 3050 on vankka ja luotettava traktori, joka tunnetaan kestävyydestään ja tehokkuudestaan. 3,9 litran dieselmoottori tarjoaa 68 hevosvoimaa (50,7 kW), mikä tekee siitä tehokkaan työkoneen monenlaisiin maatalouden töihin.

Traktorin huippunopeus 32 eteen- ja taaksepäin vaihdettavalla SpeedShift-vaihteistolla varmistaa, että se soveltuu hyvin sekä kylvö- että korjuutöihin.

Käyttömukavuus ja Suunnittelu

Massey Ferguson 3050 on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ajatellen. Traktorissa on tilava ohjaamo ja tehokas ilmastointi, mikä takaa miellyttävät työolosuhteet pitkienkin työpäivien aikana. Hydraulinen märkälevyjarru ja hydrostaattinen tehostettu ohjaus tekevät traktorista helpon ja miellyttävän ajaa.

Suorituskyky ja Monipuolisuus

Traktorin monipuolisuus on yksi sen vahvuuksista. 3050-mallissa on 39 gallonan (noin 147,6 litran) polttoainesäiliö, joka mahdollistaa pitkät työjaksot ilman tankkaustarvetta. Neliveto ja erinomainen vetokyky varmistavat, että traktori suoriutuu vaativistakin tehtävistä, olipa kyseessä sitten peltotyöt tai muut maatalousurakat.

Yhteenveto

Massey Ferguson 3050 on luotettava ja monipuolinen traktori, joka tarjoaa vankan suorituskyvyn, käyttömukavuuden ja tehokkuuden. Sen kestävä rakenne ja tehokas moottori tekevät siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin maataloustöihin ja urakointiin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *