57
Views

Massey Ferguson 265, valmistettu vuosina 1975–1983, on luotettava riviviljelytraktori, joka on tunnettu kestävyydestään ja monipuolisuudestaan. Traktorin valmistusmaa on Yhdysvallat, ja se on suunniteltu erityisesti vaativiin maataloustöihin​​.

Tekniset Tiedot

Traktorissa on 3.9 litran Perkins AD4.236 dieselmoottori, joka tuottaa 50 hevosvoimaa vetovastuksella ja 60 hevosvoimaa voimanoton (PTO) osalta. Tämä nelisylinterinen, nestejäähdytteinen moottori varmistaa tehokkaan ja luotettavan suorituskyvyn.

Traktorin 12-nopeuksinen osittainen voimansiirto tarjoaa joustavuutta ja tarkkuutta työskentelyyn, mahdollistaen monenlaisten tehtävien suorittamisen​​​​.

Mitat ja Paino

Massey Ferguson 265 painaa noin 2766 kg, ja sen akseliväli on 208 cm, mikä tekee siitä vakaan ja ketterän käsiteltävän. Traktorin maavara on 40 cm, mahdollistaen työskentelyn myös epätasaisessa maastossa. Lisäksi traktorin hydrauliikan kokonaisvirtaus on 19.5 gpm (gallons per minute), mikä takaa tehokkaan hydraulilaitteiden käytön​​​​.

Käyttökokemus

Massey Ferguson 265:n tehokas moottori, joustava voimansiirto ja käytännölliset mitat tekevät siitä ihanteellisen työkalun erilaisiin maataloustöihin. Traktorin suunnittelu huomioi käyttäjän tarpeet, tarjoten hyvän näkyvyyden ja käyttömukavuuden avoimesta ohjaamosta.

Sen kyky suoriutua monenlaisista tehtävistä tekee siitä arvokkaan työvälineen maatiloille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja monipuolista traktoria​​​​​​.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *