36
Views
Valmistaja Massey Ferguson
Valmistusmaa Yhdysvallat
Valmistusvuodet 1963 – 1965
Moottorin teho 25 hv (18.6 kW)
Vaihteisto 8 eteenpäin ja 2 taakse
Polttoainetyyppi Diesel
Ohjausjärjestelmä Manuaalinen
Jarrujärjestelmä Mekaaninen kenkä
Hydrauliikan tyyppi Avoin keskus
PTO (testattu) 24.39 hv (18.2 kW)
Paino 3115 lbs (1412 kg)
Eturenkaat 5.50-16
Takarenkaat 12.4-28

Massey Ferguson 25 on osa Massey Fergusonin pitkää ja arvostettua traktorisarjaa. Tämä malli on tunnettu luotettavasta suorituskyvystään, joka perustuu tehokkaaseen moottoriin.

Massey Ferguson 25 tarjoaa tasapainoisen tehopaketin, joka soveltuu erityisesti pienempiin ja keskisuuriin maatiloihin. Moottorin vankka rakenne takaa pitkän käyttöiän ja luotettavuuden kaikissa työolosuhteissa.

Käytännöllisyys ja Mukavuus

Massey Ferguson 25 on suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä ajatellen. Sen ergonomisesti muotoiltu ohjaamo ja selkeät hallintalaitteet takaavat mukavan ja turvallisen työympäristön. Kompakti koko ja joustavat käyttöominaisuudet tekevät tästä traktorista helppokäyttöisen ja ketterän erilaisissa tehtävissä.

Kestävä Rakenne ja Monipuolisuus

Massey Ferguson 25:n rakenne on suunniteltu kestämään vuosien käyttöä. Traktorin vahvat komponentit ja monipuoliset toiminnot mahdollistavat sen soveltuvuuden erilaisiin maatalouden töihin. Lisävarusteiden ja työlaitteiden laaja valikoima mahdollistaa traktorin räätälöinnin erilaisiin tarpeisiin ja tekee siitä arvokkaan työkalun maatilan eri tehtäviin.

Vaikka en pystynyt tarjoamaan tarkkoja teknisiä tietoja Massey Ferguson 25:sta tällä hetkellä, tämä traktorimalli tunnetaan yleisesti sen luotettavuudesta, käytännöllisyydestä ja kestävyydestä maatalouden tarpeisiin. ​

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *