9
Views

Massey Ferguson 130 on klassinen traktori, joka tuotettiin vuosina 1966-1972. Tämä malli tunnetaan luotettavuudestaan ja monipuolisuudestaan pienemmissä maatiloissa ja erilaisissa maataloustöissä.

Sen alkuperäinen hinta vuonna 1972 oli 3,564 dollaria, mikä kertoo sen aikaisesta arvostuksesta markkinoilla.

Moottori ja Suorituskyky

Traktorin sydämenä toimii Perkins 1.8 litran 4-sylinterinen dieselmoottori, joka tuottaa 30 hevosvoimaa. Moottori on suunniteltu kestävyyttä ja tehokasta suorituskykyä silmällä pitäen, tarjoten vahvan vetovoiman ja luotettavan voimanlähteen maatalouden tarpeisiin.

Moottorin huipputeho saavutetaan 2250 kierrosluvulla minuutissa, ja sen maksimaalinen vetovoima on 3447 lbs (1563 kg).

Käyttömukavuus ja Hallittavuus

Traktori on varustettu manuaalisella ohjauksella ja avoimella ohjaamolla, mikä tekee siitä helpon käsitellä ja mukavan pitkäaikaisessakin käytössä. Lisäksi sen 8-vaihteinen vaihdelaatikko mahdollistaa joustavan käytön erilaisissa maastoissa ja työtehtävissä.

Mitat ja Paino

Massey Ferguson 130:n mitat ovat pituudeltaan 276 cm ja leveydeltään 160 cm, korkeudeltaan 139 cm, painaen 1456 kg. Tämä tekee siitä sopivan kokoisen monenlaisiin töihin, tarjoten samalla hyvän vakauden ja ketteryyden.

Massey Ferguson 130 on osoittautunut ajan saatossa luotettavaksi traktoriksi, joka sopii erinomaisesti monipuolisiin maataloustöihin. Sen klassinen muotoilu, vahva moottori ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä edelleen suositun valinnan traktorin etsijöiden keskuudessa​​​​​​.

Article Categories:
Massey Fergusson · Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *