48
Views

Kubota Z402 on tehokas ja kompakti dieselmoottori, joka on suunniteltu tarjoamaan luotettavuutta ja suorituskykyä monenlaisiin sovelluksiin.

Sen kaksisylinterinen, vesijäähdytetty rakenne varmistaa optimaalisen tehokkuuden pienessä koossa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin koneisiin ja laitteisiin.

Tekniset Tiedot

Moottorin teho on 8.6 PS (6.3 kW; 8.4 HP) 3,000 rpm kierrosnopeudella, ja sen suunnittelu keskittyy kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen. Moottorissa on 64.0 mm sylinterin halkaisija ja 62.2 mm männän isku, mikä yhdessä 23.0:1 puristussuhteen kanssa takaa hyvän polttoainetalouden ja luotettavuuden.

Moottorin paino on 56 kg, mikä tekee siitä sopivan moniin eri käyttötarkoituksiin​​​​.

Käyttö ja Huolto

Kubota Z402:n huolto ja ylläpito on suhteellisen helppoa, kiitos sen selkeän rakenteen ja saatavilla olevien huoltotietojen. Moottori on suunniteltu kestämään vaativia käyttöolosuhteita tarjoamalla luotettavaa suorituskykyä. Säännöllinen huolto ja asianmukainen käyttö takaavat, että moottori palvelee käyttäjiään pitkään​​​​.

Kubota Z402 todistaa, että voimakas suorituskyky ja kompakti rakenne voivat kulkea käsi kädessä. Sen kestävyys, tehokkuus ja helppo huollettavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan monille käyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavaa voimanlähdettä kompaktissa muodossa.

Article Categories:
Kubota · Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *