17
Views

John Deere 3130 on riviviljelytraktori, joka valmistettiin vuosina 1973–1979 John Deeren Mannheimin tehtaalla Saksassa. Traktori tunnetaan monipuolisista ominaisuuksistaan ja luotettavuudestaan, mikä tekee siitä suositun valinnan monenlaisiin maataloustöihin.

Tekniset Tiedot

John Deere 3130 käyttää 5,4 litran 6-sylinteristä dieselmoottoria, joka tuottaa 96,5 hevosvoimaa bruttotehona ja 87,2 hevosvoimaa nettotehona. Voimanottoakselin (PTO) teho on 75,1 hevosvoimaa.

Traktorissa on kaksi vaihteistovaihtoehtoa: 12-nopeuksinen ja 6-nopeuksinen liukuva vaihteisto, jotka tarjoavat monipuoliset vaihtoehdot erilaisiin työtehtäviin. Traktorin polttoainesäiliön tilavuus on 106 litraa ja hydraulijärjestelmän tilavuus 56,8 litraa, mikä takaa pitkät työskentelyajat ilman täyttötarvetta​​​​.

Mitat ja Paino

John Deere 3130:n akseliväli on 246 cm, pituus 400 cm, leveys 207 cm ja korkeus 262 cm. Traktorin paino on 3719 kg, mikä tekee siitä vakaa ja turvallisen ajettavan vaihtelevissa olosuhteissa. Traktorin vetokyky ja voimanottoakseli tukevat monenlaisia työlaitteita, tehden siitä monipuolisen työkalun maatilalle​​.

Käyttökokemus

John Deere 3130 tarjoaa voimanohjauksen, märkälevyjarrut sekä avoimen ohjaamon tai valinnaisen ohjaamon, mikä lisää käyttömukavuutta. Traktori voidaan varustaa myös John Deere 148 -etukuormaajalla, joka lisää sen monikäyttöisyyttä.

Sen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota käyttäjän tarpeisiin, tarjoten mukavan ja tehokkaan työkalun monipuolisiin maataloustöihin​​.

John Deere 3130 on kestävä ja tehokas traktori, joka tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet monenlaiseen maataloustyöhön. Sen tekniset tiedot ja rakenteellinen lujuus tekevät siitä arvokkaan työvälineen maatiloille.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *