8
Views

John Deere 1010G on tehokas metsäkone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuolisuuden metsänhoidon tehtäviin. Sen kompaktit mitat ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin työympäristöihin.

Tekniset Tiedot

1010G:n moottori on John Deere PowerTech Plus 4045, jonka teho on 118 kW (158 hv) ja vääntömomentti 650 Nm. Koneen pituus on 9,455 metriä ja korkeus 3,712 metriä, tarjoten kattavan ulottuvuuden ja tehokkaan lastinkäsittelykyvyn.

Koneen käyttöpaino on 16,050 kg, ja se kykenee kantamaan 11 tonnin kuormia, mikä osoittaa sen vahvuuden ja kestävyyden vaativissa olosuhteissa​​​​​​.

Suorituskyky ja Mukavuus

1010G on suunniteltu maksimoimaan tuottavuus ja käyttäjän mukavuus. Sen pitkä-teliversio tarjoaa alhaisen maapaineen pehmeällä maastolla, parantaen koneen vakautta ja mahdollistaen suurempien kuormien kuljettamisen ilman maan tiivistymistä.

Lisäksi älykäs puominohjaus (IBC) ja säädettävät ajotilat (Eco, Normal, Power) tehostavat koneen käyttöä ja lisäävät kuljettajan mukavuutta vaihtelevissa työolosuhteissa​​.

Innovatiiviset Ominaisuudet

Koneen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon huollettavuuteen ja käyttäjäystävällisiin teknologioihin. TimberMatic-kartat ja

TimberManager-ohjelmisto tarjoavat reaaliaikaisia tietoja työmaan tuotannosta ja edistymisestä, mahdollistaen tehtävien tehokkaan suunnittelun ja seurannan. John Deere Connected Support™ -tuki varmistaa koneen maksimaalisen käyttöajan ja tuottavuuden tarjoamalla etädiagnostiikkaa ja -ohjelmointia​​​​.

Yhteenveto

John Deere 1010G yhdistää tehokkaan suorituskyvyn, käyttäjäystävälliset innovaatiot ja monipuolisuuden, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan metsänhoitotöihin.

Sen kestävä rakenne, edistykselliset teknologiat ja mukavuutta lisäävät ominaisuudet tarjoavat käyttäjille luotettavan ja tehokkaan työkalun metsänhoitoon.

Article Categories:
John Deere · Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *