34
Views
Valmistaja Ford
Tuotantovuodet 1975 – 1981
Moottorin teho (brutto) 96.7 hv (72.1 kW)
Moottorin teho (netto) 91 hv (67.9 kW)
PTO (väitetty) 84 hv (62.6 kW)
Polttoainesäiliön kapasiteetti 125.0 litraa
Hydrauliikan paine 2100 psi (144.8 bar)
Hydrauliikkapumpun virtaus 9.7 gpm (36.7 lpm)
Vetotapa 4×2 2WD / 4×4 MFWD 4WD
Vaihteisto 16-nopeuksinen kaksivaiheinen voimansiirto / 8-nopeuksinen vaihteisto
Ohjaus Voimaohjaus
Jarrut Erillislevyjarrut
Ohjaamon tyyppi Avo-ohjaamo / Ohjaamo valinnainen

Ford 7600 on osa Fordin laadukasta traktorisarjaa ja tunnetaan kestävästä suorituskyvystään. Traktori on varustettu tehokkaalla moottorilla, joka tarjoaa vankan tehopaketin kaikentyyppisiin maataloustöihin. Malli on suunniteltu kestämään pitkiä työpäiviä ja vaihtelevia olosuhteita, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin maatilalle.

Käyttäjäystävällisyys ja Mukavuus

Ford 7600:ssa on kiinnitetty huomiota käyttäjän mukavuuteen ja ohjaamon ergonomiaan. Selkeät hallintalaitteet ja hyvä näkyvyys tekevät traktorin käytöstä sujuvaa ja tehokasta. Traktorin käytännöllisyys ja joustavuus erilaisissa maataloustöissä korostavat sen monipuolisuutta.

Kestävä Rakenne ja Monipuolisuus

Ford 7600:n vahva rakenne ja kestävät komponentit takaavat pitkän käyttöiän ja vähäiset huoltotarpeet. Traktorin monipuoliset toiminnot ja laaja lisävarustevalikoima mahdollistavat sen räätälöinnin erilaisiin tarpeisiin ja tekevät siitä arvokkaan investoinnin maatilan toimintaan.

Vaikka en pystynyt tarjoamaan tarkkoja teknisiä tietoja Ford 7600 -traktorista tällä hetkellä, tämä traktorimalli tunnetaan yleisesti sen luotettavuudesta, käytännöllisyydestä ja kestävyydestä maatalouden vaativiin tarpeisiin.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *