23
Views

Claas Avero 240 on Claasin valmistama leikkuupuimuri, joka oli tuotannossa vuosina 2013-2019. Se on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille tiloille, jotka vaativat luotettavuutta, tehokkuutta ja monipuolisuutta sadonkorjuussa.

Suorituskyky ja tekniset tiedot

Avero 240:n moottorina toimii Perkins 1206 F -dieselmoottori, jonka tilavuus on 7 litraa ja teho 151 kW (205 hv). Tämä voimalähde takaa vankan suorituskyvyn vaativissakin olosuhteissa.

Puimurin päästötaso on Tier 4, mikä vastaa nykyisiä ympäristönormeja. Leikkuupöydän leveys on 4,32 metriä, ja puimurin viljasiilon koko on 5600 litraa, mikä mahdollistaa pitkät työjaksot ilman siilon tyhjentämistä.

Käyttömukavuus ja hallittavuus

Avero 240 on varustettu ilmastoidulla ohjaamolla, mikä lisää käyttömukavuutta pitkien työpäivien aikana. Lisäksi siinä on neljä heiluria, jotka tehostavat puintia ja parantavat viljan laatua. Kuljetusleveys on 3,03 metriä, mikä helpottaa siirtymistä pellolta toiselle.

Erikoisvarusteet ja ominaisuudet

Erikoisvarusteisiin kuuluvat muun muassa olkihakkuri ja kiviansa, jotka lisäävät puimurin monikäyttöisyyttä ja tehokkuutta. Lisäksi Avero 240:ssä on rinteiden tasausjärjestelmä, joka mahdollistaa tasaisen puintituloksen myös kaltevilla pelloilla.

Yhteenvetona Claas Avero 240 tarjoaa vankan suorituskyvyn, monipuoliset ominaisuudet ja käyttömukavuuden, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan pienille ja keskisuurille tiloille. Sen tekniset eritelmät ja erikoisvarusteet varmistavat tehokkaan ja taloudellisen sadonkorjuun​​​​​​.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *