34
Views

Claas Arion 650, joka oli tuotannossa vuosina 2012-2025, on tunnustettu tehokkuudestaan ja monipuolisuudestaan, mikä tekee siitä ihanteellisen traktorin monenlaisiin maataloustöihin.

Moottori ja Suorituskyky

Arion 650:ssä on John Deeren valmistama 6.8 litran 6-sylinterinen dieselmoottori. Moottorin tehoksi ilmoitetaan 175 hevosvoimaa (130.5 kW), mikä tarjoaa erinomaista suorituskykyä raskaissakin töissä. Moottori on varustettu suurella polttoainesäiliöllä, joka mahdollistaa pitkät työskentelyjaksot ilman tarvetta usein toistuville tankkauksille.

Hydrauliikka ja Vaihteisto

Traktorissa on 24-nopeuksinen kuusivaihteinen voimansiirto ja jatkuvasti muuttuva siirto, tarjoten joustavuutta erilaisiin maataloustöihin. Hydrauliikkajärjestelmä on kuormantunteva, ja siinä on 2-4 venttiiliä sekä 110.1 lpm:n pumpun virtaus.

Mitat ja Käyttömukavuus

Claas Arion 650:n akseliväli on 281 cm ja paino 6957 kg. Traktori on varustettu nelivedolla, sähköisellä tasauspyörästön lukolla, voimakkaasti tehostetulla ohjauksella ja hydraulisilla märkälevyjarruilla. Kabiini on vakiona ilmastoitu, mikä lisää käyttömukavuutta.

Yhteenvetona Claas Arion 650 on vahva ja monipuolinen traktori, joka soveltuu erinomaisesti monenlaisiin maatalouden töihin ja tarjoaa hyvän suorituskyvyn sekä hallittavuuden​​​​.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *