52
Views
Malli Åkerman H7
Paino 15,02 tonnia
Kuljetusleveys 2,75 m
Raideleveys 600 mm
Maksimaalinen Vaakasuora Ulottuvuus 7,8 m
Kaivusyvyys 5,75 m
Moottorin Valmistaja Volvo Penta

Åkerman H7, valmistettu vuosien 1978 ja 1991 välillä, on tunnettu sen voimakkuudesta ja kestävyydestä maanrakennustehtävissä. Koneen paino on 15,02 tonnia, ja se on varustettu Volvo Pentan moottorilla, mikä takaa tehokkaan suorituskyvyn.

Sen maksimi vaakatavoittavuus on 7,8 metriä ja kaivuusyvyys 5,75 metriä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin kaivuutöihin.

Moottori ja Suorituskyky

Åkerman H7:n moottorina toimii Volvo TD60A, joka tuottaa 142 hevosvoiman tehon. Tämä varmistaa, että koneella on riittävästi voimaa haastaviinkin tehtäviin. Koneen suurin kauhan kapasiteetti on 0,5–0,6 kuutiometriä, ja sen suurin ulottuvuus on 8,8 metriä. Koneen toimintapaino on 14,1 tonnia, mikä takaa vakauden työskentelyn aikana.

Käyttö ja Sovellukset

Åkerman H7 on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja soveltuu monipuolisesti erilaisiin maanrakennus- ja kaivuuprojekteihin. Sen tehokas moottori ja suuri ulottuvuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan suuriin ja vaativiin kaivuutöihin. Koneen käyttömukavuus ja tehokkuus vähentävät työn rasitusta ja lisäävät tuottavuutta.

Yhteenveto

Åkerman H7 on luotettava ja tehokas maanrakennuskone, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä. Sen Volvo-moottori takaa voimakkaan ja jatkuvan suorituskyvyn, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan vaativiin maanrakennusprojekteihin. Koneen kestävyys ja monipuolisuus tekevät siitä arvokkaan työkalun monille rakennusyrityksille.

Article Categories:
Traktorit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *